Eventutskottet.

En kommentar
I fredags var det dags för oss i eventutskottet att ställa till med sittning igen. Den här gången var det till de nya ettornas ära, och trots att vi efter förra gången lovat oss själva att aldrig mer ta på oss att laga mat åt så många människor så hamnade vi ändå i köket. Jag antar att en optimistisk anda måste ha uppfyllt oss under just den stunden när vi skulle bestämma det. Tilläggas bör att den gången var vi ca 60 sittande. Nu var det 110. Det fanns nog stunder under förberedelserna då vi ångrade oss. Inte nog, det fanns det. Men se, det gick alldeles finemang! Till och med bättre än första gången! Kanske var det det faktum att vi alla blivit äldre (ett helt halvår haha), eller så är det helt enkelt bra att ha lite erfarenhet i fickan. 
På menyn stod det; mustig svampsoppa till förrätt, Fläskfilé marinerad i soltorkad tomat med krämig potatisgratäng till huvudrätt och chokladmousse med grädde- och vitchokladtopping till efterrätt. Och så tofú till alla vegetarianer. Tänk att vi inte bara kan författa utan även tillaga en så fabulös middag, och till inte mindre än 110 personer. Jag är faktiskt lite stolt över oss. Och kul hade vi under tiden!


 
 
 
 
1 Lisa:

skriven

Tack, det låter gott, det tar jag gärna på fredag! :)